Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶明喜
Tao Ming-Xi


 
Filmography (2002-2015)
 
  動作設計 (2 films)
    無間道長 (2004)    
    異塚 (2007)    
  導演 (8 films)
    泰山功夫 (2009)    
    神馬都是浮雲 (2012)    
    飛揚的青春 (2012)    
    嗨起,打他個鬼子 (2013)    
    渠立強 (2013)    
    唐荊川 (2014)    
    劍河 (2014)    
    男人製造 (2015)    
  助理指導 (3 films)
    這個警察不用槍 (2002)    
    笑太極 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006)    
  演員 (7 films)
    這個警察不用槍 (2002)    
    幽靈人間III:鬼話連篇 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    古宅魅影 (2004)    
    笑太極 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006) ... 無邪
    非常盜 (2011)    
  編劇 (2 films)
    神馬都是浮雲 (2012)    
    劍河 (2014)