Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林鷹
Lin Ying (1)
 
Filmography (1979-1994)
 
  製片 (1 film)
    城市飆女 (1990)    
  導演 (14 films)
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    楚留香傳奇 (1980)    
    再世英雄 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    小飛龍 (1982)    
    小畢從軍去 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    女犯人大逃亡 (1984)    
    泡妞敢死隊 (1986)    
    江湖流浪女 (1988)    
    靈童倩女 (1989)    
    野鶯突擊 (1990)    
    春風少年兄 (1993)    
    花痴 (1994)    
  編劇 (4 films)
    多情雙寶環 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    泡妞敢死隊 (1986)    
    江湖流浪女 (1988)