Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉運強
Jason Yip Wan-Keung  ♂

 
Filmography (1995-2017)
 
  演員 (19 films)
    歡樂時光 (1995) ... 地上公司職員
    男人四十 (2002) ... 國舊同學
    無間道III (2003) ... 內務部探員
    下一站...天后 (2003)    
    愛•作戰 (2004) ... 私家車司機
    江湖 (2004) ... 高手下
    新警察故事 (2004) ... 學童父
    寶貝計劃 (2006) ... 化驗員
    蠍子 (2008)    
    一個好爸爸 (2008) ... 補習社老師
    愛到發燒 (2008)    
    槍王之王 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    安非他命 (2010) ... 醫生
    歲月神偷 (2010)    
    追凶 (2012)    
    風暴 (2013)    
    重生 (2014)    
    拆彈專家 (2017)