Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫勝
Wan Sing
Aliases:  温勝
 
Filmography (1961-1976)
 
  製片 (11 films)
    蘆花河會母 (1961)    
    斷橋產子 (1962)    
    海底龍吟劍(下集) (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    一樓十四伙 (1964)    
    雙十年華 (1965)    
    百步迷蹤掌(下集) (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    百步迷蹤掌(上集) (1966)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    飛賊白菊花 (1969)    
  助理指導 (1 film)
    李仙 (1963)    
  策劃 (6 films)
    大搏殺 (1972)    
    鐵牛 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    大追蹤 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)