Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛群(1)
Sit Kwan (1)  ♂




 
Filmography (1954-1975)
 
  副導演 (11 films)
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    一樓風雪夜歸人 (1957)    
    珊瑚 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    雙雄奪美 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    自由戀愛 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    姊妹情仇 (1963)    
  導演 (11 films)
    追婚記 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    星月爭輝 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    春滿乾坤 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    豪門怨男 (1975)    
  演員 (16 films)
    斷腸紅 (1954)    
    還珠記 (1954) ... 德賭友
    私奔 (1954)    
    香銷十二美人樓 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    艷陽長照牡丹紅 (1955)    
    大團圓 (1956) ... 區自源
    東床佳婿 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    元配夫人 (1956)    
    一樓風雪夜歸人 (1957)    
    珊瑚 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 小乙
    女大十八變 (1958)    
    百花公主 (1959)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... -
  編劇 (3 films)
    私奔 (1954)    
    追婚記 (1963)    
    豪門怨男 (1975)