Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王遜(1)
Wang Sun (2)  ♂





 
Filmography (1956-1977)
 
  製片 (1 film)
    花心財神 (1970)    
  演員 (38 films)
    關山行 (1956)    
    夜盡天明 (1957)    
    錦繡前程 (1957)    
    甘蔗姑娘 (1958) ... 張虎
    歸來 (1958) ... 洪天來
    苦女尋親記 (1958)    
    長風萬里 (1958) ... 俞伯先
    音容劫 (1960)    
    女人!女人! (1964)    
    黑森林 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    金玉奴 (1965) ... 小李子
    山歌姻緣 (1965) ... 丁師爺
    空谷蘭 (1966) ... 青年小徐
    嫦娥奔月 (1966)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 紈絝子弟
    第一劍 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    扇中人 (1967) ... 王掌櫃
    危險人物 (1967) ... 刀疤
    黃金島 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    風塵客 (1968) ... 司徒英
    千手佛 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    逃 (1968)    
    太極門 (1968)    
    描金鳳 (1968) ... 馬祿
    游龍戲鳳 (1968)    
    快劍 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969) ... 燕大南
    斷魂刀 (1970)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    小拳王 (1972)    
    鬼話 (1972)    
    香港艾曼妞 (1977)