Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃榮(2)
Huang Yung
 
Filmography (1971-1997)
 
  策劃 (1 film)
    金盞花 (1980)    
  服裝 (32 films)
    黑白傘 (1971)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    英雄榜 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    劍霜刃 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    血連環 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    春寒 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    貓頭鷹 (1981)    
    撞鬼 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    立體奇兵 (1989)    
    俠盜正傳 (1997)