Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝偉賢
Eddie Che Wai-Yin  ♂





 
Filmography (1993-2014)
 
  攝影 (3 films)
    偷情保護今 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
  演員 (48 films)
    飛虎 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    G4特工 (1997) ... G4 隊員
    熱血最強 (1997)    
    旺角大家姐 (1997)    
    賭俠1999 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
    我愛777 (1999)    
    黑馬王子 (1999)    
    救薑刑警 (2000)    
    里程 (2000)    
    情迷大話王 (2001) ... 大頭
    愛情白麵包 (2001)    
    疊影殺機 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    絕色神偷 (2001)    
    知法犯法 (2001)    
    飛虎雄師 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 舊飛虎隊員
    無間道II (2003) ... 文拯手下
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 舊飛虎隊員
    追擊8月15 (2004) ... 警員乙
    愛•作戰 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    爆裂都市 (2004) ... 鄰埠特工
    公主復仇記 (2004) ... 消防員同事
    大事件 (2004)    
    千杯不醉 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 李家保鑣
    門徒 (2007)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    線人 (2010) ... 警方行動組
    火龍 (2010)    
    奪命金 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    金雞SSS (2014)    
    魔警 (2014)