Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孟祥俐
Kelly Mang Cheung-Lee
Aliases:  孟祥莉
 
Filmography (1990-1998)
 
  副導演 (6 films)
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
  場記 (11 films)
    異域 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    異域之末路英雄 (1993)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    重慶愛情感覺 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    天生絕配 (1997)    
    黑金 (1997)    
    情色 (1998)