Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱耀湖
Chiu Yao-Hu
Aliases:  邱耀瑚
 
Filmography (1969-1983)
 
  攝影 (23 films)
    黑帖 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    烈火 (1970)    
    飛龍山 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    戰神灘 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    窗 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    處處聞啼鳥 (1978)    
    折劍傳奇 (1979)    
    寒山飛狐 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)