Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳武夫
Wu Wu-Fu  ♂
 
Filmography (1979-1992)
 
  監製 (3 films)
    小妞.大盜.我 (1982)    
    冬冬的假期 (1984)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
  製片 (2 films)
    英雄對英雄 (1981)    
    笨鳥滿天飛 (1982)    
  出品人 (22 films)
    碧血冼銀槍 (1979)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    誰敢惹我 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    蝶無影 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    亡命忍者 (1983)    
    台北神話 (1985)    
    小祖宗 (1986)    
    7小福 (1986)    
    失蹤人口 (1987)    
    立體奇兵 (1989)    
    少爺當大兵 (1990)    
    大哥大續集 (1990)    
    上海假期 (1991)    
    豆花女 (1992)