Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賽非林
Choi Fai-Lam  ♂
Aliases:  蔡非林


 
Filmography (1952-1965)
 
  演員 (20 films)
    蠶蟲師爺 (1952)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956) ... 金兀朮
    血染楚王宮 (1956)    
    大明忠烈傳 (1957)    
    一把存忠劍 (1958) ... 李烱
    金殿審人頭(上集) (1959) ... 主持
    多情B侁替n (1959)    
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    英雄肝膽美人心 (1961) ... 尤戎王
    哪宅劈天救母 (1962) ... 姜子牙
    望夫亭 (1962)    
    兩個東宮爭太子 (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    霹靂金較剪(下集) (1964) ... 崑崙長老
    趙飛燕 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)