Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱順清
Chiu Shun-Ching
 
Filmography (1984-2015)
 
  監製 (6 films)
    河流 (1997)    
    征婚啟事 (1998)    
    夜奔 (2000)    
    想死趁現在 (2000)    
    月光下,我記得 (2004)    
    麵引子 (2011)    
  製片 (17 films)
    策馬入林 (1984)    
    香蕉天堂 (1989)    
    今天不回家 (1996)    
    飛天 (1996)    
    紅字 (1999)    
    沙河悲歌 (2000)    
    西洋鏡 (2000)    
    自由門神 (2001)    
    侯鳥 (2001)    
    報告總司令 (2001)    
    給我一隻貓 (2002)    
    煙雨紅顔 (2002)    
    二月十四 (2002)    
    黑狗來了 (2003)    
    蝴蝶夢-梁山伯與祝英台 (2004)    
    月光下,我記得 (2004)    
    心靈之歌 (2006)    
  執行監製 (1 film)
    劍蝶 (2008)    
  出品人 (13 films)
    愛情來了 (1997)    
    美麗在唱歌 (1997)    
    洞 (1998)    
    魯濱遜漂流記 (2002)    
    月光下,我記得 (2004)    
    劍蝶 (2008)    
    鈕扣人 (2008)    
    愛得起 (2009)    
    近在咫尺 (2010)    
    麵引子 (2011)    
    親愛的奶奶 (2012)    
    聽風者 (2012)    
    踏血尋梅 (2015)