Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
古森林(1)
Gu Sam-Lam  ♂





 
Filmography (1949-1985)
 
  製片 (1 film)
    猛鬼迫人 (1985)    
  導演 (5 films)
    嫦娥 (1954)    
    神劍游龍 (1970)    
    血爪 (1971)    
    進攻美人關 (1972)    
    猛鬼迫人 (1985)    
  道具 (1 film)
    近水樓台 (1952)    
  演員 (34 films)
    錦繡天堂 (1949) ... 盜戊
    神秘女俠 (1949) ... 李福萬
    雨夜歌聲 (1950) ... 王大班
    香島美人魚 (1950)    
    結婚24小時 (1950)    
    玫瑰花開 (1951) ... 舞場經理A
    五虎斷魂 (1951)    
    人海奇女子 (1952) ... 警員
    有求不應 (1953) ... 楊合上
    兩面人 (1953) ... 楊醫生
    怨女情癡 (1953) ... 舞客 C
    嫦娥 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    雪花神劍(大結局) (1964) ... 羅元
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 羅元
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 烈火祖師
    無字天書 (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965) ... 白冠紅
    玉女英魂(上集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    金鼎游龍 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968) ... 佟乾
    如來神掌再顯神威 (1968) ... 長離教掌門
    神鞭俠 (1968)    
    血影紅燈 (1968) ... 少林禪師
    天劍絕刀(大結局) (1968) ... 閑雲大師
    小魔俠 (1969) ... 聲魔
    一劍香 (1969) ... 師傅
    冰谷魔女 (1970)    
    邪魔煞 (1977)