Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋岱
Song Dai
 
Filmography (2002-2014)
 
  監製 (2 films)
    天地英雄 (2003)    
    驚蟄 (2004)    
  製片 (1 film)
    美麗的大腿 (2002)    
  策劃 (1 film)
    情癲大聖 (2005)    
  執行監製 (1 film)
    色,戒 (2007)    
  出品人 (52 films)
    驚蟄 (2004)    
    無極 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    傷城 (2006)    
    妄想 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    功夫無敵 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    森冤 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    天堂口 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    不能說的秘密 (2007)    
    桃花運 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    証人 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    線人 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    追凶 (2012)    
    車手 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    浮城 (2012)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    盲探 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    風暴 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    魔警 (2014)