Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李麗娟(1)
Lee Lai-Kuen  ♀
 
Filmography (1968-1992)
 
  化妝 (28 films)
    目蓮救母 (1968)    
    謎俠 (1969)    
    百萬新娘 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    天王拳 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    南俠展昭 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    春寒 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    小小少林 (1992)    
  髮型 (1 film)
    小小少林 (1992)    
  場記 (1 film)
    我從山中來 (1980)