Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳莎
Wu Suo  ♀

 
Filmography (1954-1963)
 
  演員 (22 films)
    長相思 (1954) ... 唐娜
    菊子姑娘 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 美女乙
    西遊記 (1956) ... 女妖
    春光無限好 (1957)    
    袁世凱 (1957) ... 素梅
    人財兩得 (1958)    
    異國情鴛 (1958) ... 林娜
    全家福 (1958)    
    風情尤物 (1959)    
    嬌娃 (1959) ... 妓女
    紅樓電影 (1960) ... 劉媽
    碧水紅蓮 (1960) ... 曾太太
    第二吻 (1960) ... 小玲
    遊戲人間 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961) ... 黛絲
    神仙老虎狗 (1961)    
    我是殺人犯 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    姊妹情仇 (1963) ... 女友乙
    夜半歌聲續集 (1963)