Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃裕中
Wong Yue-Chung
Aliases:  黃裕忠
 
Filmography (1999-2016)
 
  演員 (1 film)
    精武家庭 (2005)    
  道具 (25 films)
    星願 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    新紮師妹2 (2003)    
    精武家庭 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    門徒 (2007)    
    導火線 (2007)    
    葉問 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    再生號 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    倩女幽魂 (2011)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    寒戰II (2016)    
    美人魚 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
  道具領班 (1 film)
    衝上雲霄 (2015)