Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧潔瑩
Lo Kit-Ying
 
Filmography (1980-1992)
 
  副導演 (3 films)
    茅山學堂 (1986)    
    飛越黃昏 (1989)    
    石頭集 (1992)    
  場記 (16 films)
    金手指 (1980)    
    2.5 cm (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    家在香港 (1983)    
    盟 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    連體 (1984)    
    鐵板燒 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    殺出香港 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    笑傲江湖 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)