Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅塿輝
Lo Lau-Fai  ♂
Aliases:  羅塿輝
 
Filmography (1992-2018)
 
  攝影 (1 film)
    男人唔可以窮 (2014)    
  演員 (1 film)
    無間道II (2003)    
  燈光 (29 films)
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    我家有一隻河東獅 (2002)    
    無間道III (2003)    
    無間道II (2003)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    凶宅 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    雛菊 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    天行者 (2006)    
    禁室培慾之愛的俘虜 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    鬼計 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    戰無雙 (2009)    
    愛得起 (2009)    
    火龍 (2010)    
    開心魔法 (2011)    
    喜愛夜蒲 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    男人如衣服 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    殺手與臥底的久別重逢 (2016)    
    紅海行動 (2018)