Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林衛
Lin Wei (1)
 
Filmography (1953-1982)
 
  燈光 (41 films)
    玉女情仇 (1953)    
    秦淮月下再生緣 (1953)    
    歸來 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    人道 (1955)    
    西遊記 (1956)    
    假鳳凰 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    情賊 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    天倫情淚 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    春燈羽扇恨 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    慈母心 (1960)    
    山東馬永貞 (1962)    
    深宮怨 (1964)    
    強龍惡寇 (1973)    
    鐵証 (1974)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    池女 (1976)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    細圈仔 (1982)    
    摩登雜差 (1982)