Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃域
Huang Yu (1)  ♂
 
Filmography (1930-1988)
 
  副導演 (7 films)
    春雷 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    禁婚記 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    孽海花 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
  導演 (30 films)
    花花世界 (1953)    
    視察專員 (1955)    
    女子公寓 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    芙蓉仙子 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    春歸何虎 (1957)    
    借親配 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    飛燕迎春 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    詌言蜜語 (1962)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    粉紅色的夢 (1965)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    小忽雷 (1966)    
    社會棟樑 (1968)    
    雙女情歌 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    小當家 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    至愛親朋 (1976)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    大陸窺秘 (1988)    
  演員 (14 films)
    惜分飛 (1930) ... 許南英
    李香君 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 袁微之
    秦淮世家 (1940) ... 趙四
    新美人計 (1941)    
    重逢 (1943)    
    凱風 (1944)    
    鵬程萬里 (1945)    
    奮鬥 (1945)    
    莫負少年頭 (1945)    
    春雷 (1949) ... 舅父
    香島美人魚 (1950)    
    鍍金小姐 (1950)    
    摩登女性 (1951) ... 男同事甲
  編劇 (2 films)
    小當家 (1971)    
    一塊銀元 (1974)