Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭艷君
Gwok Yim-Gwan
 
Filmography (1991-2017)
 
  化妝 (40 films)
    拳王 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    哥哥的情人 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    情人知己 (1993)    
    女兒當自強 (1993)    
    正乞兒!! (1994)    
    播種情人 (1994)    
    表姐,妳好野!4 (1994)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    梁祝 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    非常偵探 (1994)    
    新同居時代 (1994)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)    
    愛情傳真 (1998)    
    僱傭兵 (2000)    
    行規 (2000)    
    地上最強 (2001)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    全球熱戀 (2011)    
    鴨王 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    追龍 (2017)    
    拆彈專家 (2017)