Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭艷君
Gwok Yim-Gwan
 
Filmography (1991-2017)
 
  化妝 (40 films)
    帶子洪郎 (1991)    
    拳王 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    哥哥的情人 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    情人知己 (1993)    
    女兒當自強 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    非常偵探 (1994)    
    新同居時代 (1994)    
    正乞兒!! (1994)    
    播種情人 (1994)    
    表姐,妳好野!4 (1994)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    梁祝 (1994)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)    
    愛情傳真 (1998)    
    僱傭兵 (2000)    
    行規 (2000)    
    地上最強 (2001)    
    李小龍 (2010)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    全球熱戀 (2011)    
    賭城風雲II (2015)    
    鴨王 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    追龍 (2017)    
    拆彈專家 (2017)