Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊國祺
Yeung Kwok-Kei
 
Filmography (1990-2013)
 
  道具 (44 films)
    太陽之子 (1990)    
    毒網 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    七月十四 (1993)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    人善被人欺 (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    街坊差人 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    四月四日 (1997)    
    鐵男本色 (2000)    
    香港艾曼紐之獸性培欲 (2002)    
    Big波誘惑 (2002)    
    9個女仔1隻鬼 (2002)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    阿龍的故事 (2003)    
    極慾燃燒 (2003)    
    失驚無神 (2004)    
    墨斗先生 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    浪漫春情 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    誓不低頭 (2004)    
    早熟 (2005)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    天地孩兒 (2005)    
    妻骨未寒 (2006)    
    半醉人間 (2006)    
    戲王之王 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    彈.道 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    異空危情 (2010)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    殭屍 (2013)