Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊國祺
Yeung Kwok-Kei
 
Filmography (1990-2017)
 
  道具 (45 films)
    太陽之子 (1990)    
    毒網 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    七月十四 (1993)    
    999誰是兇手 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    人善被人欺 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    街坊差人 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    四月四日 (1997)    
    鐵男本色 (2000)    
    Big波誘惑 (2002)    
    9個女仔1隻鬼 (2002)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    香港艾曼紐之獸性培欲 (2002)    
    極慾燃燒 (2003)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    阿龍的故事 (2003)    
    誓不低頭 (2004)    
    失驚無神 (2004)    
    墨斗先生 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    浪漫春情 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    天地孩兒 (2005)    
    早熟 (2005)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    半醉人間 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    鬼計 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    異空危情 (2010)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    殭屍 (2013)    
    戰狼 II (2017)