Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊國祺
Yeung Kwok-Kei
 
Filmography (1990-2019)
 
  道具 (39 films)
    太陽之子 (1990)    
    毒網 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    人善被人欺 (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    街坊差人 (1995)    
    終身大事 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    四月四日 (1997)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    鐵男本色 (2000)    
    Big波誘惑 (2002)    
    9個女仔1隻鬼 (2002)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    香港艾曼紐之獸性培欲 (2002)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    阿龍的故事 (2003)    
    極慾燃燒 (2003)    
    墨斗先生 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    浪漫春情 (2004)    
    男上女下 (2004)    
    誓不低頭 (2004)    
    失驚無神 (2004)    
    早熟 (2005)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    天地孩兒 (2005)    
    半醉人間 (2006)    
    鬼計 (2007)    
    親愛的 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008)    
    彈.道 (2008)    
    異空危情 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    殭屍 (2013)    
    戰狼 II (2017)    
  道具領班 (12 films)
    妻骨未寒 (2006)    
    戲王之王 (2007)    
    保持愛你 (2009)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    追凶 (2012)    
    等我愛你 (2012)    
    色模 (2015)    
    黃金兄弟 (2018)    
    P風暴 (2019)    
    沉默的證人 (2019)    
    九龍不敗 (2019)