Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關志堅(2)
Alex Kwan Chi-Kin
 
Filmography (1989-2017)
 
  髮型 (36 films)
    發達先生 (1989)    
    三狼奇案 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    殭屍福星仔 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    中環英雄 (1991)    
    噴火女郎 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    超級學校霸王 (1993)    
    人皮燈籠 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    摩登龍爭虎鬥 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    戀愛的天空 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    破壞之王 (1994)    
    珠光寶氣 (1994)    
    百變星君 (1995)    
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    賭城風雲II (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    Good Take! (2016)    
    追龍 (2017)