Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李權
Lee Kuen (1)
 
Filmography (1960-2018)
 
  化妝 (2 films)
    警察捉小偷 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
  髮型 (82 films)
    我要活下去 (1960)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    香港屋簷下 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    人海雙雛 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    珍珠淚 (1965)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    天堂春夢 (1966)    
    審妻 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    我又來也 (1968)    
    雙女情歌 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    玉女芳踪 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    屋 (1970)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    靚妹正傳 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    阿飛正傳 (1990)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    婚姻勿語 (1991)    
    特區羞草二人組 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    黃鶯大戰阿拉丁 (1993)    
    雨夜天魔 (1993)    
    葵花聖女 (1993)    
    黑豹 (1993)    
    綁架黃七輝 (1993)    
    湘西屍王 (1993)    
    火舞風雲之北妹 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    搭錯情人上錯床 (1993)    
    特異女朋友 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
    地獄來客 (1994)    
    我友張來 (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    情歸何處 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    朋友妻 (1995)    
    戇男三十九 (1996)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    中英街1號 (2018)