Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊世仁
Yeung Sai-Yan
 
Filmography (1977-2011)
 
  道具 (20 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    兵來賊擋 (1980)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    不道德的禮物 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    龍在少林 (1996)    
    1/2 次同床 (1996)    
    宋家皇朝 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
    烈火青春 (1998)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    散打 (2004)    
    見鬼10 (2005)    
    葉問 (2008)    
    十月圍城 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    倩女幽魂 (2011)