Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏春秋
Ha Chun-Chau  ♂
Aliases:  吳耀冬,  吳錦泉





 
Filmography (1953-2016)
 
  演員 (55 films)
    養子當知父母恩 (1953)    
    風塵俠犬 (1953)    
    林黛玉魂歸離恨天 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    母親 (1954) ... 積奇
    飄零女 (1954)    
    苦吻 (1955)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    真假千金 (1955)    
    家教 (1955)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    黑心鬼 (1956)    
    龍王公主 (1957)    
    妃海花 (1957)    
    棺材精生仔 (1957)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958) ... 張劍峰
    可憐的媽媽 (1961)    
    嫁衣 (1970)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    星座奇趣錄 (1976)    
    床上的故事 (1977)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    隻手遮天 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    賊性 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    南北媽打 (1988)    
    香港奇案大綁票 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    塘西風月痕 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    青春火花 (1994)    
    慈禧秘密生活 (1995)    
    金雞2 (2003) ... 阿金父親
    最愛女人購物狂 (2006) ... 何南
    春田花花同學會 (2006) ... 中醫師
    戲王之王 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007) ... 趙老爺
    家有喜事2009 (2009) ... 余春
    花田囍事2010 (2010) ... 小春子
    財緣萬歲 (2010) ... 老財神
    歲月神偷 (2010) ... 羅太太父親
    最強囍事 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    八星報喜 (2012) ... 証婚律師
    百星酒店 (2013) ... 爺爺
    六福喜事 (2014)    
    十年 (2015)    
    惡人谷 (2016) ... 管家