Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于冬
Don Yu Dong  ♂
Aliases:  於冬




 
Filmography (2003-2020)
 
  總製片人 (2 films)
    蕩寇風雲 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
  製片 (4 films)
    詛咒 (2005)    
    我知女人心 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    湄公河行動 (2016)    
  策劃 (2 films)
    愛與勇氣 (2005)    
    求求你表揚我 (2005)    
  執行監製 (3 films)
    白銀帝國 (2009)    
    非常幸運 (2013)    
    烈日灼心 (2015)    
  出品人 (92 films)
    古宅魅影 (2004)    
    美人草 (2004)    
    摯愛 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    詛咒 (2005)    
    天行者 (2006)    
    父子 (2006)    
    我要成名 (2006)    
    繳槍不殺 (2006)    
    傷城 (2006)    
    門徒 (2007)    
    森冤 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    新忠烈圖 (2007)    
    武僧 (2007)    
    導火線 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    婚禮2008 (2008)    
    十全九美 (2008)    
    破冰 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    十月圍城 (2009)    
    回路 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    武動青春 (2009)    
    花木蘭 (2009)    
    白銀帝國 (2009)    
    麥田 (2009)    
    倔強的蘿蔔 (2009)    
    如夢 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    日照重慶 (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    大笑江湖 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    荒村公寓 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    我知女人心 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    河東獅吼2 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    財神客棧 (2011)    
    大魔術師 (2012)    
    大上海 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    激戰 (2013)    
    臨終囧事 (2013)    
    笑功震武林 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    大宅們 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    我是路人甲 (2015)    
    怪談 (2015)    
    爸爸的假期 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    烈日灼心 (2015)    
    新娘大作戰 (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    湄公河行動 (2016)    
    封神傳奇 (2016)    
    乘風破浪 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    破·局 (2017)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    追龍 (2017)    
    戰狼 II (2017)    
    紅海行動 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    影 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
    無雙 (2018)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    慾念遊戲 (2019)    
    飛馳人生 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
    緊急救援 (2020)    
  聯合出品人 (6 films)
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    危城 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
  監製 (9 films)
    空手道少女組 (2003)    
    龍虎門 (2006)    
    繳槍不殺 (2006)    
    新忠烈圖 (2007)    
    森冤 (2007)    
    江山美人 (2008)    
    十全九美 (2008)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    倔強的蘿蔔 (2009)    
  總策劃 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  製片人 (1 film)
    建軍大業 (2017)    
  演員 (2 films)
    桃姐 (2011) ... 本人
    湄公河行動 (2016)