Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王雙寶
Wang Shuang-Bao  ♂
Aliases:  王雙保





 
Filmography (2002-2016)
 
  演員 (22 films)
    小裁縫 (2002)    
    盲井 (2003) ... 唐朝陽
    墨攻 (2006) ... 李樹
    望山 (2007)    
    瘋狂的賽車 (2009) ... 殺手甲
    唐吉可德 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    龍門飛甲 (2011) ... 趙平安
    2012来了 (2011)    
    海神密碼 (2012)    
    驚魂遊戲 (2012)    
    做次有錢人 (2012)    
    非常營救 (2012)    
    無人區 (2013)    
    彈無虛發之葬馬 (2013)    
    午夜火車 (2013)    
    禁止吸煙 (2014)    
    凡人煩惱 (2014)    
    槍過境 (2015)    
    囧賊 (2015)    
    惡棍天使 (2015)    
    四妹子 (2016)