Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵健安
Siu Kin-On
Aliases:  邵建安
 
Filmography (1984-1998)
 
  化妝 (22 films)
    艷鬼發狂 (1984)    
    生死線 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    霸王女福星 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    人海孤鴻 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    再戰江湖 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    夏日情人 (1992)    
    天山玉女劍 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    葵花聖女 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    小醉拳 (1995)    
    戰狼傳說 (1997)    
    新唐山大兄 (1998)