Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李業健
Alex Lee Yip-Kin  ♂
Aliases:  李葉健





 
Filmography (2000-2019)
 
  執行製片人 (1 film)
    極品閨蜜 (2019)    
  演員 (21 films)
    特警新人類2 (2000)    
    無間道 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    每天嚇你8小時 (2002) ... 同事
    雙雄 (2003) ... B Team
    大丈夫 (2003) ... 九叔兄弟
    新警察故事 (2004) ... 遮打道警員
    雙子 (2005)    
    保持通話 (2008) ... 冼 Sir 手下
    青苔 (2008) ... 槍販
    狼牙 (2008) ... CID
    線人 (2010) ... 金行職員
    逃出生天 (2013) ... 消防員阿忠
    不二神探 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    同班同學 (2015)    
    拆彈專家 (2017)    
    極品閨蜜 (2019) ... 威廉
    催眠裁決 (2019) ... 林國權保鏢/林氏保鏢
  執行監製 (1 film)
    極品閨蜜 (2019)