Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區軒偉
Au Hin-Wai  ♂
Aliases:  區軒瑋,  歐軒偉,  歐軒瑋





 
Filmography (2002-2017)
 
  演員 (81 films)
    飛虎雄師 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    無間道 (2002) ... 大象
    金雞 (2002) ... 夜總會客 11
    無間道III (2003) ... 重案組探員
    尋找周杰倫 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
    大丈夫 (2003) ... 九叔兄弟
    大佬愛美麗 (2004)    
    性感都市 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    救命 (2004) ... 談判專家
    我的大舊父母 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    公主復仇記 (2004) ... 酒吧經理
    旺角黑夜 (2004) ... 高級警官
    早熟 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 飛虎隊杜琪峰
    魔幻賭船 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    黑拳 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    臥虎 (2006)    
    妄想 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    天行者 (2006) ... 叔父
    最愛女人購物狂 (2006) ... 投地會主持
    天生一對 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006) ... 張警官
    寶貝計劃 (2006)    
    跟蹤 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    男兒本色 (2007) ... 精神病院醫生
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    女人.本色 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    花花型警 (2008) ... 醫生
    惡男事件 (2008) ... 南主診醫生
    機動部隊─警例 (2008)    
    奪帥 (2008) ... 黃奇
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... 醫生
    我老婆係賭聖 (2008) ... 醫生
    紅夜 (2009)    
    殺人犯 (2009) ... Team B
    戰無雙 (2009)    
    短暫的生命 (2009) ... 楊永培
    永久居留 (2009) ... 蘇醫生
    旺角監獄 (2009)    
    惡胎 (2010)    
    美麗密令 (2010) ... 富豪
    翡翠明珠 (2010) ... 說書聽眾
    線人 (2010) ... 高級督察
    槍王之王 (2010)    
    B+偵探 (2011) ... 泰國總警司
    單身男女 (2011) ... 子欣公司同事
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 法醫
    夢遊 (2011)    
    浮城 (2012)    
    車手 (2012)    
    赤裸戰士 (2012)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    低俗喜劇 (2012)    
    第6誡 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    亂世護寶 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    重生 (2014)    
    紀念日 (2015)    
    惡人谷 (2016) ... 村公所叔父
    兇手還未睡 (2016)    
    拆彈專家 (2017)