Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龐碧雲
Pong Bik-Wan  ♀





 
Filmography (1951-1966)
 
  演員 (19 films)
    美人恩 (1951) ... 辛啤女
    紅衣女俠 (1951)    
    銀海春光 (1951) ... 阿英
    霓裳恨 (1951) ... 莫添愁
    到處惹人憐 (1952) ... 麗莎
    再訪香城艷 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952) ... 小真
    花開燕子歸 (1952) ... 小蓮
    兒女情長 (1952) ... 三女林如梅
    亂世恩仇 (1952) ... 莉娜-幼年
    銀燈照玉郎 (1952) ... 劉美燕
    一家親 (1953)    
    父之過 (1953)    
    還我河山 (1954) ... 方小鵑
    碎琴樓 (1955)    
    桃李滿天下 (1955) ... -
    泣殘慈母淚 (1955) ... 石鳴琴童年
    電梯女郎 (1965) ... 孫芷蘭
    太平山八仙奇遇 (1966) ... 莊尚美