Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李國良(1)
Lee Kwok-Leung
 
Filmography (1984-2001)
 
  美術 (3 films)
    石頭集 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
  場記 (1 film)
    花月佳期 (1995)    
  演員 (4 films)
    至尊特警 (1992)    
    水著青春救生 (1999)    
    等候董建華發落 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
  道具 (21 films)
    上海之夜 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    霸王女福星 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑色迷牆 (1989)    
    奇兵 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    塘西風月痕 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)