Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李國良(1)
Lee Kwok-Leung
 
Filmography (1984-2001)
 
  美術 (3 films)
    石頭集 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
  場記 (2 films)
    金玉滿堂 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
  演員 (4 films)
    至尊特警 (1992)    
    水著青春救生 (1999)    
    等候董建華發落 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
  道具 (21 films)
    上海之夜 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    黑色迷牆 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    塘西風月痕 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)