Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃順輝
Wong Shun-Fai
 
Filmography (1989-2007)
 
  化妝 (29 films)
    黑色迷牆 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    初到貴境 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    毒豪 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    何日金再來 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    神算 (1992)    
    音樂殭屍 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    冇警時份 (1993)    
    皆大歡喜 (1993)    
    火種 (1993)    
    超級計劃 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)