Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇耀堂
So Yiu-Tong
 
Filmography (1977-1999)
 
  道具 (33 films)
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    大惡客 (1979)    
    彩霞滿天 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    金盞花 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    夢的衣裳 (1981)    
    金粉遊龍 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    殭屍小子 (1985)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    立體奇兵 (1989)    
    壯志豪情 (1990)    
    黑道女霸王 (1992)    
    追捕狂人 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    飲食男女 (1994)    
    梁祝 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    街頭殺手 (1996)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    猛鬼食人胎 (1998)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 (1998)    
    玉女聊齋 (1998)    
    日本版 (1999)    
    四個廚師一圍菜 (1999)