Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭惠波
Cheng Wai-Boh
 
Filmography (1962-1983)
 
  燈光 (29 films)
    龍山寺之戀 (1962)    
    金門之戀 (1964)    
    花落誰家 (1966)    
    虎山行 (1969)    
    紅衣俠女 (1969)    
    重慶一號 (1970)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    大太監 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    少林祖師 (1977)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    上海大亨 (1982)    
    新目蓮救母 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)