Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳孟昌
Chan Man-Cheong
Aliases:  陳萬昌,  頭頭
 
Filmography (1987-2016)
 
  演員 (3 films)
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    目露凶光 (1999)    
    迷城 (2015) ... [飛車特技組]
  助理指導 (1 film)
    龍虎風雲 (1987)    
  飛車特技 (12 films)
    葡京大劫案 (1992)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    目露凶光 (1999)    
    鐵三角 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    高海拔之戀II (2012)    
    毒戰 (2013)    
    盲探 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    樹大招風 (2016)