Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃世傑(2)
Wong Sai-Kit (2)
 
Filmography (1989-2014)
 
  演員 (2 films)
    籠民 (1992) ... 周助手
    流星語 (1999) ... 遊艇會警衛
  道具 (53 films)
    發達先生 (1989)    
    飛越黃昏 (1989)    
    玩命雙雄 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    婚姻勿語 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    籠民 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    水滸笑傳 (1993)    
    觸目驚心 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    正乞兒!! (1994)    
    大富之家 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    年年有今日 (1994)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    我要活下去 (1995)    
    人間有情 (1995)    
    大三元 (1996)    
    虎度門 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    孟波 (1996)    
    誤人子弟 (1997)    
    南海十三郎 (1997)    
    我愛你 (1998)    
    半支煙 (1999)    
    流星語 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    小親親 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    想飛 (2002)    
    慳錢家族 (2002)    
    金雞 (2002)    
    桃色 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    公主復仇記 (2004)    
    救命 (2004)    
    虫不知 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    色,戒 (2007)    
    一個好爸爸 (2008)    
    黃金大劫案 (2012)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)