Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許錦汶
Hui Kam-Man
Aliases:  許錦文
 
Filmography (2003-2006)
 
  副導演 (3 films)
    絕種鐵金剛 (2003)    
    殺破狼 (2005)    
    龍虎門 (2006)    
  製片 (1 film)
    飛虎雄師之邊緣人 (2003)    
  場記 (12 films)
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003)    
    非典人生 (2003)    
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003)    
    飛虎雄師之復仇 (2003)    
    飛虎雄師之英雄本色 (2003)    
    飛虎雄師之槍王行動 (2003)    
    飛虎雄師之救世者 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003)    
    飛虎雄師之邊緣人 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)