Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊紅雨
Yang Hong-Yu
 
Filmography (1997-2017)
 
  剪接 (40 films)
    愛情麻辣燙 (1997)    
    扁擔姑娘 (1998)    
    夢幻田園 (1999)    
    洗澡 (1999)    
    昨天 (2001)    
    十七歲的單車 (2001)    
    我為誰狂 (2004)    
    青紅 (2005)    
    向日葵 (2005)    
    吳清源 (2006)    
    姨媽的後現代生活 (2006)    
    立春 (2007)    
    落葉歸根 (2007)    
    赤壁 (2008)    
    左右 (2008)    
    千鈞一髮 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    午夜出租車 (2009)    
    日照重慶 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    海洋天堂 (2010)    
    我們天上見 (2010)    
    無人駕駛 (2010)    
    與時尚同居 (2011)    
    人山人海 (2011)    
    失控 (2011)    
    辛亥革命 (2011)    
    神探亨特張 (2012)    
    請叫我英雄 (2012)    
    飛越老人院 (2012)    
    水印街 (2013)    
    白日焰火 (2014)    
    催眠大師 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    闖入者 (2015)    
    夏有喬木雅望天堂 (2016)    
    天亮之前 (2016)    
    過年好 (2016)    
    嘉年華 (2017)    
    皮繩上的魂 (2017)