Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮錦鴻
Fung Gam-Hung  ♂
Aliases:  馮錦雄





 
Filmography (1982-1995)
 
  演員 (26 films)
    彩雲曲 (1982)    
    專撬牆腳 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    上天救命 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    開心勿語 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    雞同鴨講 (1988) ... 計程車司機
    城巿特警 (1988)    
    富貴再逼人 (1988) ... 的士司機
    夜瘋狂 (1989)    
    人海孤鴻 (1989)    
    望夫成龍 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    與龍共舞 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    私鐘真面目 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    富貴人間 (1995)