Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉健(2)
Lam Wai-Kin (2)
 
Filmography (1999-2014)
 
  美術 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  道具 (42 films)
    鍾無艷 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    幽靈人間 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    見鬼 (2002)    
    PTU (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    大事件 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    甜絲絲 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    美麗酒吧 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    狗咬狗 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    雛菊 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    黑夜 (2006)    
    導火線 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    門徒 (2007)    
    葉問 (2008)    
    再生號 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    意外 (2009)    
    戀愛通告 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    倩女幽魂 (2011)    
    極速天使 (2011)    
  服裝 (1 film)
    千言萬語 (1999)