Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍剛
Ng Kong (3)  ♂


 
Filmography (2000-2017)
 
  動作設計 (11 films)
    大兵小將 (2009)    
    功夫夢 (2010)    
    辛亥革命 (2011)    
    雲之錦 (2012)    
    非常幸運 (2013)    
    冒牌監護人 (2014)    
    唐人街·探案 (2015)    
    絕地逃亡 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    心理罪城市之光 (2017)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
  演員 (9 films)
    蜀山傳 (2001) ... 長空無忌
    千機變 (2003) ... [武師]
    贖金之王2:皇廷激戰 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    環遊地球八十天 (2004) ... [武師]
    新警察故事 (2004) ... Disco 打手
    神話 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 白虎
    新宿事件 (2009)    
  助理指導 (6 films)
    贖金之王 (2000)    
    無問題2 (2002)    
    奇逢敵手 (2003)    
    神話 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    十二生肖 (2012)