Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔憲發
Hung Hin-Fat
 
Filmography (1997-2015)
 
  道具 (36 films)
    馬永貞 (1997)    
    碧血藍天 (1998)    
    超時空要愛 (1998)    
    顧城別戀 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    真心話 (1999)    
    無問題 (1999)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    禁室培慾3 (2002)    
    無問題2 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    A-1頭條 (2004)    
    爆裂都市 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    反斗狂奔 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    功夫之王 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    錦衣衛 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    大上海 (2012)    
    四大名捕 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    葉問3 (2015)