Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔憲發
Hung Hin-Fat
Aliases:  孔憲法
 
Filmography (1997-2015)
 
  道具 (37 films)
    馬永貞 (1997)    
    顧城別戀 (1998)    
    碧血藍天 (1998)    
    超時空要愛 (1998)    
    真心話 (1999)    
    無問題 (1999)    
    喜劇之王 (1999)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    禁室培慾3 (2002)    
    花好月圓 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    A-1頭條 (2004)    
    爆裂都市 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    反斗狂奔 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    功夫之王 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    錦衣衛 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    神奇俠侶 (2011)    
    四大名捕 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    大上海 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    葉問3 (2015)