Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔憲發
Hung Hin-Fat
Aliases:  孔憲法
 
Filmography (1997-2019)
 
  道具 (17 films)
    馬永貞 (1997)    
    顧城別戀 (1998)    
    超時空要愛 (1998)    
    碧血藍天 (1998)    
    真心話 (1999)    
    無問題 (1999)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    非常凶姐 (2002)    
    禁室培慾3 (2002)    
    無問題2 (2002)    
    夕陽天使 (2002)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    爆裂都市 (2004)    
    霍元甲 (2006)    
    蘇乞兒 (2010)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
  道具領班 (23 films)
    喜劇之王 (1999)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    A-1頭條 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    反斗狂奔 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    功夫之王 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    錦衣衛 (2010)    
    神奇俠侶 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    四大名捕 (2012)    
    大上海 (2012)    
    三城記 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    悟空傳 (2017)    
    葉問4 (2019)