Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
凌志民(1)
Ram Ling Chi-Man
Aliases:  凌志文
 
Filmography (1999-2019)
 
  製片 (4 films)
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001)    
    常在我心 (2001)    
    熱血青年 (2002)    
    談談情、說說性 (2006)    
  副導演 (4 films)
    網上怪談之兇靈對話 (1999)    
    串燒三兄弟 (1999)    
    猛鬼女社工 (1999)    
    婚前殺行為 (2004)    
  演員 (2 films)
    串燒三兄弟 (1999)    
    寶貝計劃 (2006) ... 拖車師父
  編劇 (6 films)
    反斗狂奔 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    全城戒備 (2010)    
    掃毒 (2013)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    廉政風雲 (2019)