Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
黃延威
Wong Yin-Wai
Aliases:  黃廷威
 
Filmography (1988-2016)
 
  道具 (24 films)
    天羅地網 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    逃學英雄傳 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    戰龍在野 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    武俠七公主 (1993)    
    滿清十大酷刑 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    戀愛的天空 (1994)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    整蠱王 (1995)    
    食神 (1996)    
    我愛廚房 (1997)    
    綁架丁丁當 (2016)    
  道具領班 (3 films)
    黃金島歷險記 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    算死草 (1997)