Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃延威
Wong Yin-Wai
Aliases:  黃廷威
 
Filmography (1988-2016)
 
  道具 (25 films)
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    賭俠 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    鹿鼎記 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992)    
    戰龍在野 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    武俠七公主 (1993)    
    戀愛的天空 (1994)    
    滿清十大酷刑 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    整蠱王 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    食神 (1996)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    我愛廚房 (1997)    
    綁架丁丁當 (2016)    
  道具領班 (2 films)
    冒險王 (1996)    
    算死草 (1997)