Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金時顯
Kim Si-Hyeon  ♂
Aliases:  金詩顯,  金時現,  김시현

 
Filmography (1971-1985)
 
  導演 (22 films)
    飛龍奪寶 (1971)    
    賣命 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    放浪的英雄 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    大逃出 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    雪中梅 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    松花江上的悲劇 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    五大弟子 (1978)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    黑豹飛客 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    雷拳 (1983)    
    獻身 (1985)