Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭國靖
Pang Kwok-Ching
Aliases:  彭國清
 
Filmography (1991-2015)
 
  道具 (19 films)
    殭屍福星仔 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    攝氏32度 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    戇星先生 (1997)    
    求戀期 (1997)    
    兩個只能活一個 (1997)    
    宋家皇朝 (1997)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    暗花 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    正將 (2001)    
    月滿抱西環 (2001)    
    橫行霸盜 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    行運超人 (2003)    
    天作之盒 (2004)    
    浮華宴 (2015)